Run to the Start

!!!Cursus is vol!!!

Atletiekvereniging TAS’82 start op zaterdag 25 november met; RUN TO THE START, het voorbereidingsprogramma op een hardloopevenement. Een trainingsprogramma van 10 weken. Uiteindelijk doel, 10 kilometer tijdens de “Groet uit Schoorl Run” volbrengen. Trainen in het licht, trainen onder begeleiding en trainen met een groep naar een gezamenlijk doel, TAS’82 helpt je verder.

Run to the start wil jou als hardloper (je moet op het moment van inschrijving een 5 kilometer kunnen volbrengen) verder helpen je doel te bereiken. Via een schema van 10 weken train je mee tijdens de reguliere trainingen. Dinsdag en donderdag een intervaltraining op de atletiekbaan van 18.30-19.45 uur en op zaterdag een duurtraining in het bos van Schoorl. Vertrekken om 08.45 uur vanaf de parkeerplaats bij de Spartahal. 

run to the start 1

Zaterdag 25 november 2017 van 09.00 uur tot 10.00 uur is er een voorlichtings- en inschrijfbijeenkomst. Je betaalt €47,50 voor het programma van 10 weken, inclusief startbewijs voor de “Groet uit Schoorl run”. Je krijgt deze ochtend meer informatie over de inhoud van de cursus. Op dinsdag 28 november om 18.30 uur gaat de eerste training van start op de atletiekbaan.

Ben jij 18+, lukt het jou om op dit moment al 5 km. te volbrengen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hebben wij je nieuwsgierig en enthousiast gemaakt? Opgeven kan via het inschrijfformulier dat je hier kan vinden of bij Fred Makker, tel: 0224-298992. Voor meer informatie of vragen kan je terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

run to the start 2

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....