Nieuwsbrief 29 mei 2021

Nieuwsbrief 29 mei 2021

Problemen met het bekijken van deze email?  Bekijk dit bericht online 

‍                             Nieuwsbrief TAS'82              29 mei 2021

Goeie berichten gisteravond, in de corona persconferentie! Duidelijk is dat ook de maatregelen voor de sportbeoefening vanaf 5 juni a.s. versoepeld worden.

In de komende week worden deze versoepelingen door de Atletiekunie verwerkt in een protocol, dat ook voor onze vereniging de basis vormt en kijken we wat het voor ons betekent. In de nieuwsbrief van volgende week komen we daar dus op terug.

 

Wat hebben we deze week? We staan stil bij ons clubtenue, de wijkenloop, het trainingsoverzicht en Turn-Over, maar om te beginnen gaan we even terug in de tijd.

 

Mooi was die tijd

In mei stond jarenlang traditiegetrouw de 10 Engelse mijl van Schagen op het programma. Een prachtig evenement met vaak mooi weer en veel gezelligheid rond start en finish op de Markt. Uit het aanbod van bewegende beelden op You Tube kozen we voor deze nieuwsbrief het filmpje met beelden vanuit de lucht. 


 

Kleur clubtenue

Onlangs ontvingen we van de Atletiekunie bericht dat de nieuwe kleuren van ons wedstrijdtenue officieel zijn goedgekeurd. Hieronder de volledige tekst:

 

“TAS ’82 (V0004163) te Schagen heeft toestemming ontvangen het clubtenue  als volgt te mogen wijzigen. Shirt: Fluo Geel (03 de dichtstbijzijnde Pantone Farbe is Pantone 13-0630 TN).  Broek: zwart ( 08 Pantone 19-4006 TCX Caviar). Overgangstermijn 1 juni tot 1 december 2021.”


Bestellen van onze nieuwe wedstrijd- en trainingskleding gaat eenvoudig via de button ‘kleding bestellen’ op onze website!

 

Wijkenloop week 4

De sportieve ontdekkingstocht door Schagen wordt in de komende week vervolgd in de Waldervaart. Het beginpunt van de beweegroute is de Menisweg bij zwembad de Wiel. Inschrijven kan op www.noordhollandactief.nl. Afgelopen week zijn de prijswinnaars van de tweede week bekend geworden, in bijzijn van sponsor Rob Mars.

 

Turn-Over

Gisteren heeft er een evaluatiegesprek plaatsgevonden met Turn-Over [https://www.turn-over.nl/], de organisatie die sinds april enkele dagen van onze accomodatie gebruik maakt.  Gebleken is dat de samenwerking goed bevalt en de overeenkomst wordt daarom verlengd. 

 

 

Overzicht trainingen komende week

Nu Pinksteren achter ons ligt is het voorlopig weer een tijdje gedaan met extra vrije dagen... Komende week kunnen we dus gewoon de hele week aan de bak. Hier het overzicht:

  • Maandagavond van 19:45 tot 20:45, trainer Ria van Straalen of Monique Kramer; Dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00, trainer Jaap Zuiker; 
  • Dinsdagavond van 19:30 tot 20:45, trainer Dick de Vries; 
  • Woensdagavond van 19.45 tot 21:00 uur, Running @ More, trainer Janny de Wit;
  • Donderdagavond van 19:30 tot 20:45, trainer Tonny Houtenbos of Monique Kramer. 

  Voor onze wandelaars: 

  • Maandagavond Wandel bootcamp van 19:15 tot 20:30, trainer Janny de Wit;
  • Dinsdagochtend: Nordic Walking Petten, van 09.30 uur tot 11.30 uur, trainer Jaap Zuiker; 
  • Woensdagavond: wandelen van 19.45 uur tot 20.45 uur, trainer Jaap Zuiker of Peter van Nuland
  • Zaterdagochtend: wandelen in Schoorl, nu nog even om Schagen van 09.30 uur tot 11.00 uur, diverse gidsen.


Eventuele wijzigingen communiceren de trainers in de Whatsapp groep. 

 

Tenslotte

We breien er een eind aan voor deze week. Volgende week een nieuwe editie met in ieder geval nieuws over de versoepelingen.

Prettig weekend en veel plezier met bewegen de komende week!

 

Sportieve groet van de redactie.

Lopen, gewoon lekker lopen!