Nieuwsbrief 10 juli 2021

Nieuwsbrief 10 juli 2021

Problemen met het bekijken van deze email?  Bekijk dit bericht online 

  1‍0 juli 2021 ‍

Nieuwsbrief TAS'82

Met het begin van de schoolvakantie in onze regio is de vakantieperiode echt begonnen. Voor velen een periode om gas terug te nemen, bij te komen en nieuwe energie te tanken. Voor anderen is het juist een drukke periode waarin het flink aanpakken is.

In beide gevallen is geregeld een stukje rennen of wandelen een goed idee. Bij TAS’82 wordt hier en daar ook wat gas teruggenomen, maar in de hele vakantieperiode is het mogelijk om op de baan te trainen. Maak er vooral gebruik van! Verder lees je in deze nieuwsbrief meer over wandelen in de zomer, onze pupillen die actief waren in Warmenhuizen en als eerste een kort coronabericht.

 

Corona update 

Het kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus met ingang van 10 juli te verscherpen. Voor de sportbeoefening zelf hebben deze maatregelen geen gevolgen. En publiek bij amateurwedstrijden- of trainingen blijft welkom, maar moet een vaste plaats hebben op 1,5 meter afstand van elkaar.

 

Pupillencompetitie

Afgelopen zaterdag, 3 juli, was het dan eindelijk zo ver.... de pupillen hadden hun eerste officiële competitie in Warmenhuizen! Voor een aantal zelfs hun eerste wedstrijd, wat natuurlijk extra spannend was.

Wat hebben Jesse, Lisa, Noortje en Isabelle, het goed gedaan! We zijn trots op jullie!

 

De volgende wedstrijd is op zaterdag 4 september in Amsterdam en de finale is op zaterdag 25 september in Amstelveen. Dus voor wie ook graag meedoet de volgende keer, of onze pupillen aan wil moedigen, zet het alvast in je agenda! 

 

 

Wandelen in de zomer

Het Nordic Walking heeft een vakantiestop op 27 juli en op 3 en 10 augustus.

Op de zaterdagochtend en woensdagavond wordt er de hele zomer wel gewandeld, maar zonder begeleiding. Een liefhebber kan in de wandelapp aangeven waar hij of zij wil wandelen, zodat anderen zich daarbij aansluiten.

 

 

Weekprogramma

In de komende week kan er op de volgende dagen op de baan getraind worden:

  • Dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00, trainer Jaap Zuiker; 
  • Dinsdagavond van 19:30 tot 20:45, trainer Jaap Zuiker; 
  • Donderdagavond van 19:30 tot 20:45, trainer Tonny Houtenbos

Voor onze wandelaars zijn er activiteiten op de volgende dagen:

  • Dinsdagochtend: Nordic Walking Petten, van 09.30 uur tot 11.30 uur, trainer Jaap Zuiker; 
  • Woensdagavond: wandelen op eigen houtje
  • Zaterdagochtend: wandelen op eigen houtje

Tenslotte

We wensen iedereen die in de komende periode op vakantie gaat heel veel plezier toe! Kiekjes en verslagen van hardloop- of wandelavonturen op de vakantiebestemming zijn welkom op nieuwsbrief@tas82.nl!


Sportieve groet van de redactie.

 

Lopen, gewoon lekker lopen!